0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
PELLOR Детско Мини-баскетбол обръч с 2 Топки, Регулируема По Височина Електронно Баскетболното Пръстен с Ура за вътрешна и Външна употреба, Коледен Подарък за рождени?

PELLOR Детско Мини-баскетбол обръч с 2 Топки, Регулируема По Височина Електронно Баскетболното Пръстен с Ура за вътрешна и Външна

BGN 47.99
Налично за поръчка

Продукти

????【???????????????? ???????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????】- Основата на преносим баскетболен пръстени, изработени от екологично чист утолщенного материал ABS, който може да се пълни с вода или пясък за по-голяма стабилност. ????【???????????????? ???????? ???????????????????????????? ???????????? ????????????????????????????????????????????】- Това е детско баскетбол обръч, има проста конструкция и идва с инструкции за инсталиране.Освен това, можете да добавите и други тегло до основата, ако смятате, че се добавят вода неприятно, моля, поне поставете на основата на нещо, с тегло повече от 12 килограма. Значими родительско-детски дейности, детско баскетболното пръстен може не само да развият детски хоби, но и да помагат на децата да растат по-висок.Веднага прекарате време за семейни игри, игри на закрито или на открито, игри в задния двор.????【???????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????????】- Баскетболното пръстен е регламентирана функция повдигане.Удобен за пренасяне и преместване, а също така може да се играе на закрито и на открито.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт