0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
FAKEME Кафе Туба Запечатана с Кухненски Контейнер За Съхранение на Продукти От Неръждаема Стомана с Датчик Датата на Силна Вакуумно Бутилка За Съхранение на Кафето н?

FAKEME Кафе Туба Запечатана с Кухненски Контейнер За Съхранение на Продукти От Неръждаема Стомана с Датчик Датата на Силна Вакуумно

BGN 43.52
Налично за поръчка

Продукти

Изработен от висококачествена неръждаема стомана, екологично чист, здрав, безопасен и здравословен.Може да се съхранява около 330 грама боб, може да се съхранява около 350 г счукани зърна.Един вакуум съхранение,удължава срока на годност на боб до 180 дни до 6 месеца.Подходящ за домашна кухня, хотел, ресторант, столова,хотел,бар и т.н. Въздухът в резервоар от неръждаема стомана се извежда навън чрез вакуум двигател и датчик за налягане върху капака.Описание : - Изработен от висококачествена неръждаема стомана, екологично чист, здрав, безопасен и здравословен. - Един вакуум съхранение,продлевающее срок на годност боб до 180 дни до 6 месеца. - Може да се съхранява около 330 грама боб, може да се съхранява около 350 г счукани зърна - Въздух в резервоар от неръждаема стомана се извежда навън чрез вакуум двигател и датчик за налягане върху капака. - Подходящ за домашна кухня, хотел, ресторант, столова,хотел,бар и т.н. Спецификация : - Капацитет : 1-2 л-Размер : Approx.100x100x216mm/3.94x3.94x8.50inch Package Включва : 1 бр. По този начин, ние ще доставят продукти и услуги на най-високо качество, за да се погрижат за вашето удовлетворение.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт