0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Инструмент За Ремонт на Разпределителна Кутия - Монтиране на стена Разпределителната Кутия Техника Силна Пръчка, По-Скоростна Касета Техника Силна Пръчка Електри?

Инструмент За Ремонт на Разпределителна Кутия - Монтиране на стена Разпределителната Кутия Техника Силна Пръчка, По-Скоростна

BGN 9.59
Налично за поръчка

Продукти

[Допълнителна укрепване на планк] Добавете допълнителна опорна летва, за да се осигури силна подкрепа, по-стабилна и надеждна. [Пластмасов материал] Той е изработен от пластмаса, който може да попречи на проводници на електричество стоманена рамка и безопасен по време на употреба. [Никелированные винтове] Нашите продукти използват цветни никелированные винтове, които са трайни и трайни, не е лесно ръжда, не лесно се плъзгат и са с дълъг експлоатационен живот. [Механични инструменти] Продуктът приема интегрирана рамка, която е лесна за инсталация, като се избягват сложни и отнемащи време на инсталацията, като типа на багажник и вида на картата, и това не ще е лесно да загубят и да се обърка. [Лекота на работа] Етапи на инсталацията изделия са лесни, просто използвайте винтове, за да се захващат двата края на диамант форма, да се разшири дължина на горния и долния сметка, а след това го повали на дъното на кутията чрез горния и долния разширяване.Метод на работа е прост, може да бъде инсталиран бързо и да спестят време.Характеристики : Този продукт е вид 86 превключвател на дъното на кутията техника, която се използва за подкрепа на дъното на кутията на ключа и за определяне на разпоредби капак на превключвателя, за да преминете не отвалился.Технически характеристики : Вид на продукта : 86 вида на превключвателя на долната кутии техника, Материал на продукта : найлон брутното Тегло на продукта : 100 г Диапазон на подкрепа : 65-78 мм Приложимо винт : 4 мм ключ универсален винт Подходящ за ключа : 86 тип на ключа база Опаковъчен лист : 10 x Инструменти за ремонт на разпределителната кутия .

Общи свойства

Те също купуват с този продукт