0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Шевни конци Chiwe, Професионална Носен Трайно Широко Применимая надеждна здрав Полиестерен Конец за Капитониране за дома за снаждане(060428)

Шевни конци Chiwe, Професионална Носен Трайно Широко Применимая надеждна здрав Полиестерен Конец за Капитониране за дома за снаждане(060428)

BGN 41.44
Налично за поръчка

Продукти

УДОБНО и ПРАКТИЧНО : Универсална шевни конци може безпроблемно да работи в шивашката машина, която е трайна и износостойка, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.ВИСОКА устойчивостта цвят : Шевни конци притежава висока цветостойкостью, дори ако нишката е изложен на търговски измиване, отбеливанию и други дразнещи химикали, които лесно седалище.ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : Много е подходящ за ежедневно стегания, марли, splice, машина за шиене и други ръчни шевни занаяти.ИЗПОЛЗВАЙТЕ УВЕРЕНО : Шевни конци е с висока издръжливост на опън и не се разгражда лесно, може да се използва с увереност.МАЛЪК и КОМПАКТЕН : Полиестерен конец малък и компактен, която е удобна за съхранение и пренасяне.Функция : 1. ИЗПОЛЗВАЙТЕ УВЕРЕНО : Шевни конци е с висока издръжливост на опън и не се разгражда лесно, може да се използва с увереност 2. УДОБНО и ПРАКТИЧНО : Многофункционална шевни конци може безпроблемно да работи в шивашката машина, която е трайна и износостойка, за да отговарят на вашите ежедневни потребности3. СФЕРА на ПРИЛОЖЕНИЕ : Много е подходящ за ежедневно стегания, марли, splice, машина за шиене и други ръчни шевни ремесел4. ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ на ЦВЕТА : Шевни конци притежава висока устойчивост на цвета, дори ако нишката е изложен на търговски измиване, отбеливанию и други дразнещи химикали, които лесно усадки5. Малък и компактен : Полиестерен конец малък и компактен, която е удобна за съхранение и пренасяне Спецификация : Вид на продукта : Шевни конци Технически характеристики на : One Product Материал : полиэфирпродукт Използването на : Домакински Обхват : повечето сценарии Осъществяване списък : 1 х шевни конци.

Общи свойства

Item Type:
Sewing Thread
Product Specifications:
One
Product Material:
Polyester
Product Use:
Household
Scope of Application:
Most Scenarios
Package List:
1 x Sewing Thread :

Те също купуват с този продукт