0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Състав на преместване на етикетите,Мултифункционална Линия 5-в-1, Линийка за измерване и маркиране на кратки смещений,Инструмент за Преместване на паралелна линия ?

Състав на преместване на етикетите,Мултифункционална Линия 5-в-1, Линийка за измерване и маркиране на кратки смещений,Инструмент

BGN 41.68
Налично за поръчка

Продукти

Трябва само да затегнете болт на място. 【Високо качество】е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, той осигурява ултра-гладка и высокоточную контура етикетирането и е била преработена, за да го направи по-трайни.Той може да се поставя етикет biased chains (зависими пирони, винтове или за поддържане разрези под ъгъл 45° или осовите линии за идеална маркировка и резитба.Нашият маркер за измерване на позициониране-е двухдюймовая линия, служеща за измерване и маркиране на кратки смещений. 【Широко приложение】Профили се използва за възпроизвеждане на неравни ръбове, като каси, стълби, ъгли, камини и комини, както и за рязане и монтаж на дърво, керамични плочки или мокети, без сложни измервания.Подарък - Този перфектен професионален инструмент за измерване на линийките може да се използва като празничен подарък на приятели и столярам или членове на семейството, които обичат да се измери работа.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт