0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
XiangXin Здрав Смешно Котка Палатка, коча билка Котка Палатка, Устойчива Дейност Сигурен Топката Звънец коча билка Играчки за Домашни Любимци Игра Палатка Котка Упраж?

XiangXin Здрав Смешно Котка Палатка, коча билка Котка Палатка, Устойчива Дейност Сигурен Топката Звънец коча билка Играчки за

BGN 63.52
Налично за поръчка

Продукти

Елате с камбана на капака на палатки, добавите много удоволствие в играта.Скоба подложка гъвкав и може да се навива без никакви пукнатини.Приемането на естествени растения сезал, и по-удобен за котки, за да бъде шлифован нокти.Дизайн на устата дупки край : смогите постави в кошачью мента, която може значително да се обжалва пред котката.Изработен е от висококачествени плюшени тъкани, той е мек и приятен за кожата. 1. Изработен е от премиальной една плюшена тъкан, той е мек и приятен за кожата. 2. Приемането на естествени растения сезал, и по-удобен за котки, за да се смила нокти. 3. Дизайн на устата дупки край : смогите постави в кошачью мента, която може значително да се обжалва пред котката. 4. Елате с камбана в горната част на палатката, да добавите много забавно да се играе. 5. Скоба на тепиха гъвкав и може да бъде свободно скручен без никаква пукнатина.

Общи свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
plush
Color:
As Pictures Shown
Size:
approx.81*64*38cm / 31.9*25.2*15.0in
   :
Package list:
 
1 * Cat Tent  :
1 * Catnip :

Те също купуват с този продукт