0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
ATROPOS Сушилня за съдове - 2-ярусная Сушилник за съдове с Висока Плътност PP Пластмаса с Кухненски Органайзер с Централната Тръба от Неръждаема Стомана , Титуляр на съд?

ATROPOS Сушилня за съдове - 2-ярусная Сушилник за съдове с Висока Плътност PP Пластмаса с Кухненски Органайзер с Централната Тръба

BGN 15.99
Налично за поръчка

Продукти

???НЕВЪОБРАЗИМ ТВЪРДОСТ : Тази сушилня за съдове изработена от высокоплотного полипропиленови материали в съчетание с централната тръба от неръждаема стомана, с помощта на принципите на конструктивно проектиране, здрави материали и солидна структура.Лека, но му е трудно да навреди.Той е малък по размер, но побира много съдове.Това е идеален обект за кухня. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Тази сушилня за съдове съставена от няколко части, но тя е много проста и може да бъде инсталиран без професионалисти.Процесът на инсталация е много интересен, като че ли внесено инсталляционную игра.Инструкции за инсталиране е включена в комплекта. ????По-ГОЛЯМО МЯСТО : Тази сушилня за съдове може да има два рафта, на които могат да бъдат по-големи чинии малки чинии, чаши, купички, прибори за хранене и друга посуда.Плоча завернута във всички посоки и няма да падне.Има и канализационна за гладене, за да събере излишната вода от съдовете и да я запази суха. ????ДОБРИ НЕЩА ЗА КУХНЯ : Този материал е за сушене на чинии може да се използва в среда с висока влажност и висока температура, без деформации и мухъл.Въпреки че капацитетът е малък, за съхранение на съдовете се увеличава и тя заема по-малко маса, но в нея можете да сложите повече съдове. ????ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ-СЕРВИЗ : Нашата цел е да задоволят всеки клиент.Ако не сте доволни от придобити стока, можете да се свържете с нас, аз ще отговоря и реши проблема в рамките на 24 часа, ние предлагаме 45 дни безплатно връщане и размяна.Моля, бъдете сигурни за закупуване.Цвят : Кайсия.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт