0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Кутии За Съхранение на Обувки, Прозрачна Пластмаса Сгъваема Штабелируемый Организатор на Обувки Кофи, Кутии, Шкафове и Антре а обувките Скоростна Контейнери за Мъ?

Кутии За Съхранение на Обувки, Прозрачна Пластмаса Сгъваема Штабелируемый Организатор на Обувки Кофи, Кутии, Шкафове и Антре а

BGN 15.96
Налично за поръчка

Продукти

Свободно накладываемая, долна конструкция бразда, удобно за свободно налагане на кутии за обувки, я задържа от падане при накланяне. Преди мръсно пространство за съхранение на обувки тази штабелируемая пластмасова кутия за обувки може да бъде най-добрият избор.Това ще ви помогне лесно да намерите обувки.Кутия са здрави, трайни и измити, се състои от няколко блокчета за максимално съхранение. 【Save Space】Подредени за съхранение на кутии за обувки помага лесно да се организира шкафове и настаняване, сгъваем дизайн прави всеки от тях е лесно да се събере и да е във форма. 【Прозрачна кутия за обувки】Благодарение на напълно прозрачна врата тези полета ви позволяват лесно да преглеждате съдържанието вътре.Ясна штабелируемая дизайн ще помогне за максимално увеличаване на пространството. Кутия за съхранение на обувки.Кутия са здрави, трайни и почистване.Когато те са свързани, те стават много силни. 【Прилагането на】Обувную багажник може да се използва за съхранение не само обувки, но и на дрехи, аксесоари, легла и накладки, cd-та и DVD-та, играчки, кабели.Прозрачна прозрачна пластмаса уверете се, че можете да видите вътре и лесно намиране на желаната обувки, без да отваряте всички кутии.Вътрешната конструкция за равномерно разпределение на силата прави обувную полето по-носеща, здрава и не се деформира.Почистете прозореца, за да видите съдържанието, кратно на няколко блока, за да увеличите обема на паметта.1(H) см, подходящ за повечето жени и мъжки обувки до размер на 9.Геометричен дизайн.Вентилационни отвори осигуряват оптимална циркулация на въздуха и предотвратяват неприятната миризма.Когато не се използва, бързо се разгъва за по-лесно и удобно за съхранение, за да се спести място.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт