0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
JKMINSA Метални Вериги за сняг Вериги за сняг 2 бр Снежните Вериги за Гуми на Сигурност на Вериги за сняг за Леки Автомобили, Suv, Камиони, Пикапи Професионални Вериги за ?

JKMINSA Метални Вериги за сняг Вериги за сняг 2 бр Снежните Вериги за Гуми на Сигурност на Вериги за сняг за Леки Автомобили,

BGN 62.88
Налично за поръчка

Продукти

След завършване на инсталацията се препоръчва да се измине разстоянието от 20-30 метра, за да спре за проверка и осигуряване на тесен контакт вериги за сняг и с гуми.Стабилно устойчива на плъзгане - Автомобилна шина верига може да се използва за специални пътни условия, като зима, каране на ски, бягащи пътеки, приключение в дивата природа, минно шофиране и т. Високо качество, устойчивост, безвредност за гуми и пътища.Те могат да защитят гуми, за предотвратяване на приплъзване на гумите и да ви направи по-безопасни при движение по сняг/дъжд.Жените също могат лесно да го инсталирате. Лесна инсталация в рамките на няколко минути, без никакви допълнителни инструментов5. Подходящ е за снежни, заледени и мръсни пътища.Характеристики : устойчива на плъзгане, устойчивост на износване, с ниска температурна устойчивост, добра здравина на Ниска т. Ограничение на скоростта-40 км / ч h. Тегло : около 4-15 кг (различни размери, тегло, в зависимост от самия продукт)Ограничение на скорост : 40 км / час, Начин на монтаж : без домкрата, лесно се инсталира, не уврежда гума Характеристики на автомобила зимни верига за сняг : 1. Технически характеристики : един комплект (две гуми)Приложими модели : Изберете подходящия модел гуми за семейни автомобили, джипове, ванове и т.Нашите автомобилни вериги за сняг-това са продукти за сигурност на автомобили, специално предназначени за осигуряване на по-безопасни автомобили.низкотемпературная устойчивост, устойчивост на износване и здравина.В заснежените и мръсни пътни условия защитете гуми и предотвратите мини гуми, за да се гарантира нормалното движение на превозното средство, особено по заснежени пътища през зимата, което може ефективно да се осигури нормалното шофиране и шофиране на автомобил.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт