0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
DFQX Невидим Вентилатор на Тавана със Светлина, Дистанционно Управление LED Dimmable Режими на Осветление, 3 Скорост на Вятъра, Полу Розетка за Монтиране на 24 инча 48 W Ниско?

DFQX Невидим Вентилатор на Тавана със Светлина, Дистанционно Управление LED Dimmable Режими на Осветление, 3 Скорост на Вятъра,

BGN 76.67
Налично за поръчка

Продукти

★Фен на светлина, ще ви донесе по-естествен и естествена светлина, 3 скорост на вятъра можете да използвате навсякъде в дома си-с помощта на дистанционното управление, така че можете да видите топлина и комфорт навсякъде. ★Кухи модел + акрилно светлинен пръстен на тялото, лазерно рязане и други изискани умения, елегантен и лесен за почистване. ★Функция на основния : Режим на основния, определяне изключване на вентилатора след дълбок сън, основната могат да се разделят на : 2/4 часа. ★С помощта на предсказуем дистанционно управление може да се установи три различни скорости на вятъра.Включете светлините, включете фенове и настройте часовника.За спестяване на енергия, тишина и дълъг живот.Висококачествен трицветна led димер. ★Ви Благодарим за подкрепата на нашия магазин и желаем ви щастлив живот.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт