0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Bclla Zkenshan-Чиста силиконова тръба 1.5/2/3 Метра От Неръждаема Стомана Маркуч За душ Крана на Маркуча Гъвкав Маркуч За Душ Дебел Силиконов Маркуч За Душа в Банята, добра д?

Bclla Zkenshan-Чиста силиконова тръба 1.5/2/3 Метра От Неръждаема Стомана Маркуч За душ Крана на Маркуча Гъвкав Маркуч За Душ

BGN 80.00
Налично за поръчка

Продукти

Устойчив на uv радиация; не се разваля на открито.Изключително издръжлив.Изолиране на изключителна топлина и студ, работи от -100°F до +500°С. Добра дебелина на стената, не е лесно да се разруши.Силикон опъната и не е намачкана/не да се ограничи до минимум.Външна тръба : 14 мм. Вътрешна тръба : 6 мм Вид материал : неръждаема стомана 201 и PVC.Описание : Висококачествено за миене за баня от неръждаема стомана.· Гъвкави, здрави и устойчиви на гънки.· Идеален за системи с високо налягане на водата.· Хромово покритие. · Устойчива на стареене, на изключително студена или гореща температури и корозия.· Нов дизайн, който да гарантира, че той никога няма да излезе от форма.· Никога не ръждясва и не се деформират.· Две херметически шайби термостойки, така че няма повече изтичане на информация.· Придава стил, комфорт и дълготрайност.· Много лесен за използване и монтаж.Технически спецификации : ·Цвят : сребрист· Външна тръба : 14mm Inner тръба : 6 мм·Тип материал : неръждаема стомана 201 и PVC· Дължина на тръбата : 1.5 метра, 2,0 м или 3 метра Опаковка в пакет : Гъвкаво уплътнение, маркуч за душа.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт