0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Подаръчен комплект бомби за баня с ароматерапия.24 от индивидуално пакетирани подарък набор от бомби за баня. Набор от бомбочек за баня Готов за подарък! 24 Големи то?

Подаръчен комплект бомби за баня с ароматерапия.24 от индивидуално пакетирани подарък набор от бомби за баня. Набор от бомбочек

BGN 39.99
Налично за поръчка

Продукти

{Игли са включени за разгръщане на бомби}.Но ако по някаква причина не харесва нашите бомба за вана, можете да разчита на нашата политика на 100% щастие клиенти!.Всеки подаръчен комплект Bath Bomb - може да бъде надарен като пълен комплект - с по-малки кутии, придающими банска бомбам свежест.Purelis natural bath бомби са изработени ръчно с използването на 100% чисти натурални съставки и етерични масла.Всяка бомба за вана индивидуално опаковани, красиво опаковани в подарък една кутия от рециклирани материали и е предназначена за запазване на свежестта.Ние дори използваме екологично чисти производствени процеси, тъй като смятаме, че не трябва да се разрушават околната среда, за да имат добри продукти.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт