0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Съвместимост с iPhone 12/Pro/Max/Mini Кожен портфейл на Притежателя на картата и магнитен Прозрачен калъф за вашия телефон (iPhone 12 Mini, черен)

Съвместимост с iPhone 12/Pro/Max/Mini Кожен портфейл на Притежателя на картата и магнитен Прозрачен калъф за вашия телефон (iPhone

BGN 15.99
Налично за поръчка

Продукти

【Модерен дизайн】Модерен външен вид на корпуса.Можете да видите цветовете на вашия телефон чрез този прозрачен калъф. 【За i Phone 12/Pro / Max/Mini 】 Разработен с оглед на стил и функционалност, кожен портфейл за i Phone и прозрачен калъф - перфектен начин да поддържате вашите карти. 【Кожен портфейл на Притежателя на картата】 Кожен портфейл экранирован RFID, тя е безопасна за кредитни карти.Преди 2 карти. 【Вградени магнити】 С вградени магнити, предлага магически опит за закрепване и я изключите. 【Защита】 Ултра защита за вашия телефон от удари и повреди.Чантата се използва в комбинация с калъф за телефона, за да направите адсорбция на по-стабилна.Характеристики : ✔Здрав вграден магнит с висока степен на стабилност.✔В него може да поставите кредитни карти, лична карта.✔Елегантен, ултратънък дизайн идеален за вашия телефон.✔С тази чанта за карти, няма нужда да носят със себе си в чантата си.Съвместимост : i Phone 12/i Phone 12 Pro/i Phone 12 Max/i Phone 12 Min Solve проблем вашия голям wallet No необходимостта от масивно портфейл или портфейли.Можете да добавите документ за самоличност, кредитни карти, на всяка карта, дори пари.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт