0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
SILPECWEE 6 Листа Котешки Очи Лак За Нокти Ивици от Лепило и Лак За Нокти, стикери Стикери За Нокти Пълен Нокти Тайна за Жени Дизайн Нокти, Стикери с 1 бр. пила за нокти, За ?

SILPECWEE 6 Листа Котешки Очи Лак За Нокти Ивици от Лепило и Лак За Нокти, стикери Стикери За Нокти Пълен Нокти Тайна за Жени

BGN 6.39
Налично за поръчка

Продукти

Изискан дизайн –котешки очи, градиентный дизайн, да имате уникален нокти.Перфектен пакет - 1×6 листа самозалепващи стикери за нокти + 1 бр. пила за нокти (когато го получите, да можете веднага да създадете свой ноктите ).Стилен дизайн – всеки стикер за нокти е с 14 нокти и 7 различни размери, правиш уникални ноктите, като професионален дизайнер.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Стикери за нокти са самоклеящимися, можете да ги стик директно върху ноктите.Това е лесно и спестява време.Точно толкова просто махнете ги, ако искате да изтриете.ПОДХОДЯЩ е КАКТО ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ТАКА И ЗА ЛЮБИТЕЛИ - специалистите могат да създадат по-разнообразен нийл-арт за вашия клиент.Любителите могат бързо да направите любимите си нокти в домашни условия.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт