0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
SMLJLQ Прежди Чанта за съхранение на Организаторът Игли за Плетене на една Кука за Плетене на една Кука САМ плавателни съдове за Шиене Инструмент, с чанта (Цвят : C разм?

SMLJLQ Прежди Чанта за съхранение на Организаторът Игли за Плетене на една Кука за Плетене на една Кука САМ плавателни съдове

BGN 203.62
Налично за поръчка

Продукти

Нашата чанта за съхранение прежда, направена от материал PA+PE.Голяма чанта за съхранение на прежда има по-голям капацитет за съхранение на аксесоари за плетене на една кука. Инструменти за лесно намиране и съхраняване. Инструменти за лесно намиране и съхраняване.Преносима конструкция джобове на външната част - с много джобове с различни размери, за да се осигури достатъчно пространство за плетене на една кука и на една кука.Спецификация : Материал : PA+PESize : Както е показано на фигурата.Игли, куки, ножици, телефон, модели и т.Той може да получи прежда през дупката отгоре с цип в случай на ликвидация Преносим дизайн джобове на външната част-с много джобове с различни размери, за да се осигури достатъчно пространство за плетене на една кука и на една кука.Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете. Инструменти за лесно намиране и съхраняване.Голяма чанта за съхранение на прежда има по-голям капацитет за съхранение на аксесоари за плетене на една кука.

Общи свойства

Material:
PA+PE
Size:
As the picture shows.
Package Contents:
1 x Yarn Storage Bag ( Excluding wool and hook) :
NOTES:
1. Only Sell Main Products, NOT Other Products. :
2. Since Manual Measurement Is Required, please Leave a Space of 1-3 cm. :
3. Due to Screen Differences, The Color May Be Slightly Different from Your Expected Color, please allow. :
REMIND:
After receiving the package and the product carefully. If the receific it Via Email to Resolve The Problem. We will reply as so on possible and do out to meet your needs! :
Needles, hooks, scissors, phone, patterns etc. Tools are easy to find and store. :

Те също купуват с този продукт