0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
XIAOBEI Аксесоари За фото студио Аксесоари За фото студио и 11 от Алуминий Регулируема Шарнирная Магическа Ръка е Съвместим с вашата Камера с LCD Монитор проблясък на Св?

XIAOBEI Аксесоари За фото студио Аксесоари За фото студио и 11 от Алуминий Регулируема Шарнирная Магическа Ръка е Съвместим с

BGN 23.69
Налично за поръчка

Продукти

1. С въртяща глава 360 в края на магически ръце, можете удобно да използвате устройството, под всякакъв ъгъл. 2. Супер клип е много гъвкав и полезен инструмент, специално за да поддържа монитор поле на LCD и фотоапарат DSLR. 3. Това е професионално 11-инчов артикулирующая ръка, идеална за на led светлина, LCD монитор или флаш и т.н., На фотоапарати. 4. Тази прецизно и здрава конструированная магическа ръка с определяне на дръжки за управление, за да се освободи или да се увеличи напрежението, което може да даде всичко на движението положение. 5. Материал : алуминиева сплав. 1. С въртяща глава 360 в края на магически ръце, можете удобно да използвате устройството, под всякакъв ъгъл.2. Супер клип е много гъвкав и полезен инструмент, специално за да поддържа монитор поле на LCD и фотоапарат DSLR.3. Това е професионална ръка 11 инча артикулируя перфектен за светлина LED, монитор LCD или светлина etc светкавици на фотоапарати.4. Тази прецизно и здрава конструированная магическа ръка с определяне на дръжки за управление, за да се освободи или да се увеличи напрежението, което може да даде всичко на движението положение.5. Материал : алуминиева сплав. 6. Максимална натоварване : 1,5 kg/11 кг.По-добре да го използвате със супер клип.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт