0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Диамантена живопис Комплекти, за деца, Nubes е psychedel Diamond Art Full Пробийте Кристал Кристал Комплекти, САМ 5D Diamond Painting by Numbers Е идеален за домашен интериор на стените подаръ?

Диамантена живопис Комплекти, за деца, Nubes е psychedel Diamond Art Full Пробийте Кристал Кристал Комплекти, САМ 5D Diamond Painting

BGN 63.52
Налично за поръчка

Продукти

Това е просто сгънати платно.[SUPER ИСКРЯЩ ДИАМАНТ ЖИВОПИС SET FOR ADULTS AND CHILDREN] Всички висококачествени кристали са 26 лица, за да направи по-блестящи мъниста.Моля,обърнете внимание : 1 на Продукта не включва рамката.За начинаещи процесът на рисуване на кръгли диаманта е много по-лесно.Моля, обрамьте го стъкла или дърво и да се мотае в къщата му като украшение.Диамант несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. Това е само diamond живопис, непълна картина, която трябва да приключи. [МОДНО БИЖУ СТЕНИ] Перфектния подарък и уникално бижу.Разкрийте само необходимата област, за да се избегне попадане на прах и други лепкави детайли.Сложи и диаманти в пластмасова тава.), 1 бескаркасный платно, 2 диамантени лепкава дръжки , 1 лепило, 1 пластмасова тава, 1 пинцети. След като всички области на знака ще бъде залепена диаманти, използвайте книга или ръка, натиснете леко с диаманти правилно, за да ги направи силни. Проверете кодекс брой диаманти и съответния символ.След това сложете ги в избора на подходяща рамка (продукта не включва рамка).Кръст Бод Пакетът включва : 1 x Живопис на платно + цветни Rhinestone1 x точка бормашина Pen1 x Glue1 x пластмаса Tray DIY Стъпки : 1.И на самия модел има лош вкус фон, който може да държи снимката лепкава, и тогава скъпоценен камък ще бъде определен, така че няма нужда да се притеснявате за това, че скъпоценен камък ще падне от платното. Нанесете необходимото количество лепило върху дръжката,залепете съответния диамант до над платното в съответствие със съответния цвят символ на пера.Весели подаръци за родители, деца, приятели и колеги. [RELAX STRESS] САМ diamond живопис, може да изпитате чувство на удовлетворение, да се научат да се намали стреса, за регулиране на емоциите, повишаване на увереността в себе си и постоянство, да развива търпение и да добавите по-голямо удоволствие в живота.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт