0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
СейнСмарт-младши. Дървен Влак Набор от Фигура 8 за Деца Деца с Релсови Пътища Мост е Подходящ Брио, Томас, Мелиса и Дъг, Чаггингтон Дървена Играчка Влак за 3-4 и 5 Годин?

СейнСмарт-младши. Дървен Влак Набор от Фигура 8 за Деца Деца с Релсови Пътища Мост е Подходящ Брио, Томас, Мелиса и Дъг, Чаггингтон

BGN 18.48
Налично за поръчка

Продукти

ПРЕМИАЛЬНОЕ УМЕНИЯ ЗА дърво : С гладък ръб и нетоксична боя на водна основа цялата дървесина детска жп релса е направена от 100% естествена дървесина от бреза и бук от Австралия.КЛАСИЧЕСКИ КОМПЛЕКТ ВЛАКОВЕ ЗА ДЕЦА : Включително и 3 магнитни вагона на влака, фигура 8 песни, мост, на пътен знак, къщи, дървета, аксесоари за животни и хора, набор от играчки влакове Sain Smart Jr. - това е класическа играчка за всички любители на влакове.КРЕАТИВЕН ДИЗАЙН на ПИСТИ : Двустранен дизайн песни помага да мотивира творчеството на децата и практически умения.Изграждане на фигура 8 железния път, учим цифри по време на игра с родителите си.УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ МАРКА : по-забавно от разширяването на света влакове!Sain Smart Jr. toddler train set е съвместим с основните марки като Brio, Thomas, Мелиса и Дъг wooden railway tracks set.ОТЛИЧЕН ИЗБОР за ПОДАРЪК : Страхотна дървена играчка за рожден ден или подарък за коледа, набор от играчки на влаковете е лесен за сглобяване, че привлекателни за момчета и момичета 3,4,5 години.Огромна стойност, която ще продължи дълги години.Цветна дървена играчка е привлекателна за децата, с която те могат да играят с часове.По време на игра децата ще се подобри практически умения и въображение.Определено идеален за коледа или детски подарък за рожден ден.Детски първия сет влакове идва с лесно собираемым фигура 8 пистата, 3 магнитни вагони на влаковете, мост и дори хора и аксесоари, децата ще обичам тази малка жп гара.Изработени от гладък край и нетоксична боя на водна основа, всички дървени части са добри за игри на момчетата и момичетата от 3-6 години.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт