0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
VulgrCo Tactical Set of 2 Emblem Cut-Out Car Magnet Car Decal Made in USA for Car, Truck, SUV-Left Right (50 Star American Flag)

VulgrCo Tactical Set of 2 Emblem Cut-Out Car Magnet Car Decal Made in USA for Car, Truck, SUV-Left Right (50 Star American

BGN 23.99
Налично за поръчка

Продукти

✔️ НАШЕТО КАЧЕСТВО - нашите флаговые магнитите са с дебелина 3 мм, което ги прави идеални за употреба на открито в превозни средства или всяка метална подложка. ✔️ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - никакви подготвителни работи, няма да почистите, просто нанесете върху метален субстрат и дайте магнит да си вършат работата. ✔️ПОДВИЖНИ - ЗА разлика от стикери, нашите магнити могат да се местят в други части на автомобила.Те също са взаимозаменяеми с други от нашите проекти.Повечето хора купуват пакет с флага на САЩ, както и свой държавен пакет.Ако вашата държава не е в списъка, моля, уведомете ни и ние ще го добавим в списъка!. ✔️ ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ - всеки Флаговый магнит резбован и е изработено ръчно в Съединените Щати, базирани в Аризона.Ние се гордеем с работата си като американците. ✔️ ГАРАНЦИЯ - ГАРАНЦИЯ - Без съмнение, вие ще се върти главата и да се открои от тълпата с тези фланци.Всякакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за вас!!!.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт