0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
VALERIA Indoor Gates Upgraded Version Пет Safety Gate Stairway Guardrail Safety Lock Стабилна и здрава е, Не Сила Лесна инсталация 11.22 (款文 Style : B)

VALERIA Indoor Gates Upgraded Version Пет Safety Gate Stairway Guardrail Safety Lock Стабилна и здрава е, Не Сила Лесна инсталация

BGN 61.60
Налично за поръчка

Продукти

❤ Моля, не забравяйте да си купите и използвате закрит сигурна врата в нашия магазин, ние ще ви служи с цялото си сърце. ❤. ❤【СИГУРНОСТ】Включва функция за блокиране на сигурността, нетоксични покрития и стенни конзоли за допълнителна сигурност, осигурява по-добро съчетание на свобода и сигурност за вашето куче или деца. ★ Ако искате да научите повече подробности, моля, вижте информацията за продукта, благодаря ти!. ❤【ИЗДРЪЖЛИВ И ЛЕСЕН】Напълно стоманена конструкция, която е здрава и удобна благодарение на прокарване на вратата.Функция за лесно затваряне на вратата е включена в комплекта.Корона на замъка на нашия отвора на оградата е направена от висококачествен ABS пластмаса, който притежава добра стабилност.Стоманена тръба е направена от тръби от въглеродна стомана с висока плътност, която е устойчива на удар, не е лесно да се огъва и много е трайна. ❤【Лесна инсталация】Инсталация без дупки, без увреждане на стените, е необходимо само да коригира четырехугольный винт за настройка чрез силата на реакция.Херметичността на инсталацията вратата на рейки се контролира с регулируема дължина засова между две стени. ❤【MULT-PURPOSE】Детски врата-това е важен инструмент за поддръжка и защита на вашето бебе, а нашите порти за сигурност лесна стъпка-това е сигурен и удобен начин да направите това.Идеален за отвора на вратата, коридор и долната част на стълбите.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт