0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Автоматична Ясла за котки и вода Опаковка KTWEGOFU,Автоматичен Фидер на хранене на гравитацията & кран за вода не расслоины 2 в 1, стабилна Пластмасова Купа за храна за ?

Автоматична Ясла за котки и вода Опаковка KTWEGOFU,Автоматичен Фидер на хранене на гравитацията & кран за вода не расслоины 2

BGN 23.99
Налично за поръчка

Продукти

【Уникален дизайн автоматична система 2 в 1】Естествена гравитационната подаване за вашите домашни любимци, храна и вода, капацитет 2,2 литра капацитет 0,6 литра вода, уверете се, че вашите домашни любимци имат достатъчно храна и вода в продължение на 3-4 дни.Можете да бъдете щастливи, да пътуват,ходят на партита и се изпращат в командировка. 【Иновативен структурен дизайн】Устройство за подаване на храна е с висок ъгъл на наклон и по-голяма структура на дупки, която осигурява автоматично свличане на храната надолу.На питателе инсталиран устойчива на плъзгане тампон.Преминете, за да управлява кормушкой, или може да научи своите домашни любимци да се хранят сами. 【Екологично чисти материали】Купи за вода и храна се използват материали от PP и PET, които не съдържат BPA, безопасни, здравословни и защитаващи околната среда. 【Лесно почистване】Сепарабельная дизайн за всяка част, така че е много удобно за почистване купа за храна и купа за вода. 【Спестяване на време и сигурност】Автоматичен фидер на храна и вода може да ви спести много време, за да се хранят с домашни любимци, това е идеалният дизайн за вас и вашите домашни любимци.Ако имате някакви въпроси или предложения, моля , свържете се директно с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт