0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Termichy Baby Food Устройство, Плодови Зърното-Ясла, за да се Улесни никнене на млечни Зъби Детето, Мека Силиконова Лъжичка за Първата Фаза на Хранене на Бебето, Детски Хран?

Termichy Baby Food Устройство, Плодови Зърното-Ясла, за да се Улесни никнене на млечни Зъби Детето, Мека Силиконова Лъжичка за

BGN 15.19
Налично за поръчка

Продукти

♡Силна практичност : Комплект за хранене, предназначени за улесняване на прехода от първия етап на подаване на помощта на втория етап опити за самостоятелно хранене.Комбинация костюми отговаря на различните нужди на хранене. ♡Многофункционални детски Плодови Биберон:Набор от пустышек за хранене на бебешка храна, с 3 различни размери силиконови зърна (S/M/L), подходящи за деца на различна възраст.Сладък дизайн привлича бебета, за да се съсредоточи върху храната и да ги успокои болни венци.Вашето бебе повече няма да загубят своята залъгалка с помощта на вериги и щипки за зърната!. ♡Одноручная лъжица за хранене : Дизайн преса помага на майка ми да се постигне хранене с една ръка и лесен контрол на приема на храна.Допълнителна преграда - вратичка, предназначени за контрол на големината на потока от храна, за да се предотврати съкращаване на твърде много за един път. ♡Безопасно хранене : за Да се защити безопасността и здравето на вашето дете, нашата детска биберон и лъжичка-ясла, изработени от висококачествен хранителен полипропилен и силикон.Преди употреба те могат да се варят на висока температура на водата.Не съдържа BPA, безопасно е и е здрава. ♡Идеален за работа в движение : Благодарение на герметичному дизайн и чехлу за нашия набор от детски хранилки можете да сложите лъжица за хранене и плодови биберон в чантата и излезе със спокойна душа.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт