0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
BBCVTREQAFish Купа Аквариум Аквариум Aquarium Акрилен Материал Мини Настолен Малък Аквариум Златната Рибка Мини Аквариум Комплект с Водно Помпа Многоклеточная Самоциркуля?

BBCVTREQAFish Купа Аквариум Аквариум Aquarium Акрилен Материал Мини Настолен Малък Аквариум Златната Рибка Мини Аквариум Комплект

BGN 113.60
Налично за поръчка

Продукти

Някои нещастни случаи могат да възникнат по време на транспортиране, като увреждане, аквариум не работи или е счупен, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Поради разлика светлина и ъгъл на стрелба може да бъде малка хроматическая отклонение, моля, разберете.Акрилен материал има прозрачност на стъклото, така че вие може да гледате любимата риба на 360 градуса без да е мъртъв ъгъл.【Добавите забавление в живота】 : Нашият аквариум е специално разработен за betta - риби.С помощта на този малък аквариум можете да се насладите на рыбоводством и да направи живота им цветен. 【Висококачествени материали】 : изработен е от висококачествен акрил с нарязани краища, роден ръбове.Съдържа водна помпа. [Неща]-Рокарий : керамика, аквариум : акрил, категория : масив дърво.(В комплекта не са включени квадратни led светлини и други украшения).Ние разделяме ги на единични стаи, както и апартамент.Малък екологичен аквариум за риби, къщи, [Ландшафтна модел]-Като моделиране имитируемого пейзаж, има дървета и на рокарий, както водата тече през фонтан.Зони на високо и ниско ниво на водата, направи си сам своя весел аквариум. Не използвайте твърди препарати за почистване на бижута, за да не се надраскат повърхността на продукта., изящна изработка и щателен резба правят този настолен фонтан е много подходящ за стил декорация на всяка стая.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт